Een silent disco startersset doneren

Carlalala Silent Disco Event zou graag zien dat er zoveel mogelijk verzorgingshuizen zelf een silent disco set op de afdeling hebben liggen. Een silent disco is heel laagdrempelig en bijna iedereen kan dit zelf doen. Alles wat je nodig hebt is een zender, een aantal koptelefoons en stroom. En uiteraard niet te vergeten muziek. Op deze pagina lees je ervaringen van zorgmedewerkers die reeds de silent disco gebruiken.

 

Jij kunt ons helpen ons doel nog sneller te bereiken door een silent disco startersset te doneren aan een zorginstelling. Je bepaalt zelf aan wie je dit muzikale cadeau wilt geven, of je laat ons een zorginstelling kiezen. Stuur voor meer info een bericht via Contact of stuur een email naar info@carlalala.nl. 

Indien je interesse hebt om zelf een set aan te schaffen voor de afdeling waar je werkt of waar je familid woont, neem dan contact met ons op. Wij kunnen en willen je graag helpen bij de aanschaf.

 

 

Onze bewoners op de woongroep genieten echt van de silent disco, ze worden hier rustig van en er ontstaat een leuk contact. Echt geweldig!

Maartje

De Zorggroep

Je ziet bij het gebruik van de silent disco de bewoners opleven. Bewoners gaan dansen of zingen mee. Ook bewoners die in een verder gevorderd stadium van dementie zijn zie je gewoon genieten. Erg leuk om een bewoner en een familielid dit samen te zien doen. Je ziet dat er door het inzetten van de silent disco een bewoner samen met zijn familielid een ander soort en een mooi contact heeft. 

Chantal

De Zorggroep

Inhoud Startersset:

  • 2 koptelefoons
  • 1 zender
  • kabels
  • opladers
  • handleiding

 

Volg Carlalala!

 

Bereikbaarheid

Maandag t/m vrijdag
tussen 19:00 en 21:00 en in het weekend.

Contactgegevens

NL11 RABO 0349 8988 39

h

KvK-nummer 76632679